Preturi avantajoase servicii de cadastru si intabulare apartamente
3192
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3192,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

 

Ofertă cadastru si intabulare apartamente

 

Operațiunile de cadastru și intabulare sunt două procese indispensabile pentru fiecare proprietar de garsonieră și apartament. Conform legislației în vigoare, orice imobil trebuie să dețină un număr unic cadastral de înregistrare și să figureze în același timp în cartea funciară.

 

Mai mult decât atât, întocmirea certificatului energetic este obligatorie atunci când intenționezi să-ți vinzi locuința, să o închiriezi ori să faci renovări majore.

 

Fiecare proces individual de realizare al documentelor implică și un anumit cost. Însă, echipa noastră îți pune la dispoziție toate aceste servicii într-un singur pachet astfel:

Garsonieră

 

600 LEI

Apartament cu 2 camere

 

600 LEI

Apartament cu 3 camere

 

650 LEI

Apartament cu 4 camere

 

700 LEI

În urma achiziționării pachetului de lucrări, beneficiezi de:

 

  • un preț mult mai avantajos decât în cazul în care ai achiziționa serviciile separat;
  • măsurătoarea este realizată în cel mai scurt timp posibil, fără a depăși 3 zile lucrătoare de la semnarea contractului;
  • colaborezi cu o singură firmă de specialitate fără a fi nevoit să contractezi două entități diferite;
  • economisești timp, întrucât nu mai ești nevoit să te deplasezi în locuri distincte pentru a accesa serviciile de care ai nevoie.

Testimoniale

Suntem doar la un click distanță
* peste 1.000 de lucrări realizate