Ingineri cadastrali Constanta - servicii pentru diverse lucrari
2984
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2984,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Despre noi

Fiecare om are o poveste și fiecare afacere are propria ei narațiune. A noastră datează din anul 2008 când ne-am început activitatea în domeniul lucrărilor cadastrale în județul Constanța. Suntem certificați de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară pentru realizarea diverselor tipuri de proiecte.

 

De-a lungul timpului ne-am mărit echipa, astfel că am reușit să onorăm în timp util solicitările a peste 1400 de clienți. Iar diversele situații cu care ne-am confruntat ne-au ajutat să acumulăm experiență pentru efectuarea unor lucrări variate: intravilane, extravilane, planuri parcelare, trasări de axe în construcții, realizare planuri de situație în diferite contexte și întocmirea certificatelor energetice.

 

Fiecare solicitare este posibilă cu ajutorul colegilor noștri. Te invităm să faci cunoștință cu viitoarea echipă din spatele proiectului tău

Gianina – Elena Banciu

 

inginer geodez

 

Și-a finalizat studiile în domeniu în anul 2013, la Cluj – Napoca, iar din anul 2016 s-a alăturat echipei. Geanina are experiență în realizarea lucrărilor de birou, menține legătura în mod constant cu fiecare client, precum și cu instituțiile aferente unui anumit proiect.

Eva Vasile-Adam

 

inginer geodez

 

Este absolventă a Universității Tehnice de Construcții din București și cel mai nou membru al echipei. Pasiunea pentru acest domeniu o determină să își îndeplinească sarcinile de lucru cu interes și o impulsionează să aștepte fiecare provocare cu nerăbdare.

Raluca Ghiță-Hasu

 

membru fondator

 

Este persoana autorizată de către Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară să verifice lucrările beneficiarilor. Datorită experienței dobândite începând cu anul 2008 și a numeroaselor lucrări pe care le are la activ, Raluca știe cum să gestioneze situațiile particulare din domeniu.

Ciprian Gabriel Ghiță

 

inginer constructor și membru fondator

 

Deține o vastă experiență în sfera cadastrului, dezvoltării și implementării proiectelor în domeniul construcțiilor. Este responsabil totodată cu întocmirea certificatelor energetice și cu realizarea măsurătorilor cadastrale.

Pachet apartament

 

Servicii de cadastru, intabulare și certificat energetic la costuri rezonabile.

 

Pachet trasare teren

 

Operațiuni topografice pentru diverse situații la prețuri avantajoase.

 

Contactează-ne la numărul 0731.897.041 și echipa noastră se va ocupa de lucrările proiectului tău din județul Constanța.